Hjem | Selskaper | Kurs | Overnatting | Om Bakkergården | Kart | Kontakt oss| Kurskort for bedrifter

Menyen

Dette er forslag til forskjellige menyer i Karistua. Ønsker du å endre på disse eller har egne forslag, vennligst ta kontakt med oss på telefon 69 82 55 50.

Vi hjelper deg gjerne med å velge vin.


Karistua`s forretter

Ristede kamskjell
med limesaus og rucculasalat

Gjeddepaté
med rømmesaus

Akevitt marinert laks
med pepperrot krem

Varmrøkt sik
med løk kompott og pesto

Bakkergården`s Fiskesuppe

Røkt reinsdyrshjerte
med skogsbær dressing

Varmrøkt elg flatbiff
med urtedressing

- Alle forretter serveres med hjemmebakt brød.

Karistua`s hovedretter

Reinsdyrsplomme med viltsjy
serveres med kantarell, sellerirotpurè

Villsvinsteik med soppstuing
serveres med sesongens grønnsaker

Villsvinfilet med skogssopp
serveres med hasselback poteter

Kalvefilet med fløtesaus
serveres med brokkoli, gulrot, blomkål

Reinsdyrsteik med viltsaus
serveres med baconristet rosenkål og gulrot

Kyllingfilet serveres med kongereke
serveres med provance saus og ratatouillè

Kveite med sandefjordsmør
serveres med sesongens grønnsaker


Karistua`s dessert

Sjokolademousse
med syltet frukt

Hjemmelaget karamellpudding
med karamellsaus og krem

Hjemmelaget vaniljeis
med varme bjørnebær

Sitronsorbé
med friske bringebær bringebærcoulis

Vaniljefromage
med skogsbærsalat